PEUTERDANS KLEUTERDANS MODERN BALLET CLIPDANCE BREAKDANCE DISCO ADULTS
Dansstudio Let's Dance - 't Fonteintje - Sint-Jansstraat 123 - 8791 Beveren-Leie

Danslessen
HOME

DANSLESSEN

UURROOSTER

LIDGELD

UNIFORM

CHEERLEADING- & SHOWTEAM

WEDSTRIJD TEAM

SOLO/DUO WEDSTRIJD

LESGEVERS

FOTO'S

NIEUWS EN EVENTS

DANSSTAGE

CONTACT

PRIVACY
DANSLESSEN

Peuterdans / Kleuterdans: Ook de allerkleinsten kunnen dansen! Samen met leeftijdgenootjes leren we hen hun eerste danspasjes en samen bewegen op de leukste kinderliedjes.

Modern Ballet: Kennismaken met ballet en de eerste posities van ballet. Verder wordt er gewerkt op de techniek die nodig is voor alle andere dansstijlen en ook op kracht en lenigheid. De basis voor een goede danser!

Dancing Kids: Enjoy Dance! Een leuke manier om verschillende dansen aan te leren op de laatste nieuwe hits.

Dancing Stars: Een voortzetting van Dancing Kids. Verschillende dansstijlen zoals jazz, clipdance, show en hip hop komen aan bod. Hier wordt er ook op techniek gewerkt om een betere danser te worden.

Clipdance: Aan te raden voor iedereen die van dansen houdt, toffe muziek en coole dance moves!

Streetdance: Een coole manier van dansen. De bewegingen zijn niet zo moeilijk, maar wel altijd stoer... Zeker iets voor de jongens, maar ook voor meisjes.

Modern: Emotie en dans gaan hand in hand in deze eigenzinnige dansstijl. Technische dansstijl zonder de strikte regels van Ballet

Disco: Dansstijl waar kracht en techniek heel belangrijk zijn. Synchronisatie in choreografieën wordt nagestreefd!

Power Dance: Voor volwassenen. Dans en aerobics ontmoeten elkaar. Werk aan je conditie op opzwepende muziek en uiteraard een leuke sfeer.

Cheerleading- en showteam De dansjes geleerd in Clipdance A en Disco worden ook gebruikt op onze Cheerleading- en show optredens. Dansers in deze lessen worden uitgenodigd om te dansen bij de basket, voetbal, volleybal, benefits, feestjes, ...

Pointes Alleen voor +12 jarigen die modern ballet volgen.