PEUTERDANS KLEUTERDANS MODERN BALLET CLIPDANCE BREAKDANCE DISCO ADULTS
Dansstudio Let's Dance - 't Fonteintje - Sint-Jansstraat 123 - 8791 Beveren-Leie

Lesgevers
HOME

DANSLESSEN

UURROOSTER

LIDGELD

UNIFORM

CHEERLEADING- & SHOWTEAM

WEDSTRIJD TEAM

SOLO/DUO WEDSTRIJD

LESGEVERS

FOTO'S

NIEUWS EN EVENTS

DANSSTAGE

CONTACT

PRIVACY
LESGEVERS

Louise:

Lesgever Louise

Danst sinds ze 3 jaar was. Nam verschillende soorten dansles waaronder ballet, tapdans, disco, rock and roll. Bovendien nam ze deel aan verschillende competities in Irish dancing en Ballroom & Latin. Haar professionele studies zette ze verder in Leeds, Doncaster en Newcastle waar ze een universitair diploma behaalde in Jazz en Hedendaagse dans. Na haar studies werkte Louise als professionele danseres voor verschillende showteams. Tijdens haar werk in Griekenland ontmoette ze haar partner Kristof en volgde hem naar België. Vervolgens begon ze les te geven in verschillende dansscholen in West- en Oost-Vlaanderen. In 2010 zag ze haar droom in vervulling gaan met het openen van een eigen dansstudio Let's Dance!


Annelien:

Lesgever Annelien

Danst sinds haar 7 jaar. Ze volgde les in de stijlen streetdance, hiphop, disco, modern en jazz. Ze maakte zelf reeds deel uit van verschillende showteams en behaalde verschillende medailles en certificaten in Freestyle bij de International Dance Teachers Association (IDTA), met zelfs 3 maal een score van 100%. Annelien geeft reeds verschillende jaar les bij Let's Dance en coacht sinds dit jaar een junioren disco formatie.


Elke:

Lesgever Elke

Danst sinds 2004. Ze heeft ervaring in de stijlen Disco, klassiek ballet, clipdance, hip hop, jazz en modern. Danst wedstrijden in een adult disco formatie in topklasse, behaalde in 2017 Zilver op de beker van België (BULDO) en in 2018 brons op het belgisch kampioenschap. Ze behaalde een 5e plaats op het Vlaams Kampioenschap Clipdance in 2017. Volgde verschillende dansworkshop.


Thanh:

Lesgever Thanh

Is in 2010 begonnen met bboying bij Root Division. Vanaf 2014 gaf hij Breakdance les in verschillende plaats inclusief JC Tranzit, de jeugddienst van Kortrijk en nu Dansschool Let's Dance. Hij is ook nog actief in Hiphopacademie De Stroate als bestuurslid en lesgever.


Jean-Louis:

Lesgever Thanh

Jean-Louis Decock (Vietnam, 1995) werd op jonge leeftijd geadopteerd en woont sindsdien in België. Hij begon met dansen op 4 jarige leeftijd bij Pirouette Dans Studio in Wevelgem. Daar zette hij zijn eerste danspasjes en ging later verder met klassiek ballet en jazz dans. Op 12 jarige leeftijd werd hij aangenomen bij de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Daar werd zijn klassieke techniek verbeterd en maakte hij kennis met de moderne dans, Graham techniek, Spaanse dans en karakter dans.
Hij werd opgeleid door onder andere Vladimir Karakulev, Yelena Pankova, Anatoile Karpuchin, Bart de Block, Kevin Derwael en vele anderen. Hij danste onder andere ‘Blue bird’, ‘Sleeping Beauty’, ‘De Notenkraker’, ‘Apalachian Spring’ door Michael Shannon en ‘Gravity’ door Kevin Derwael. Hij werd ook uitgenodigd om te dansen tijdens het gala in Maribos (Slovenië) in 2013. In 2014 studeerde hij af aan de Koninklijke Balletschool en werd hij aangenomen bij De Dutch Junior Dance Division in Den Haag.