PEUTERDANS KLEUTERDANS MODERN BALLET CLIPDANCE BREAKDANCE DISCO ADULTS
Dansstudio Let's Dance - 't Fonteintje - Sint-Jansstraat 123 - 8791 Beveren-Leie

Lesgevers
HOME

DANS- EN TURNLESSEN

UURROOSTER EN LIDGELD

INSCHRIJVEN

UNIFORM

REGLEMENT/GEDRAGSCODE

CHEERLEADING/SHOWTEAM

WEDSTRIJD TEAMS

LESGEVERS

FOTO'S

NIEUWS EN EVENTS

DANSSTAGE

CONTACT

PRIVACY EN VERZEKERING


Een feestzaal of vergaderzaal nodig? Kijk even op 't Fonteintje

LESGEVERS

Louise:

Lesgever Louise

Danst sinds ze 3 jaar was. Nam verschillende soorten dansles waaronder ballet, tapdans, disco, rock and roll. Bovendien nam ze deel aan verschillende competities in Irish dancing en Ballroom & Latin. Haar professionele studies zette ze verder in Leeds, Doncaster en Newcastle waar ze een universitair diploma behaalde in Jazz en Hedendaagse dans. Na haar studies werkte Louise als professionele danseres voor verschillende showteams. Tijdens haar werk in Griekenland ontmoette ze haar partner Kristof en volgde hem naar België. Vervolgens begon ze les te geven in verschillende dansscholen in West- en Oost-Vlaanderen. In 2010 zag ze haar droom in vervulling gaan met het openen van een eigen dansstudio Let's Dance!


Elke:

Lesgever Elke

Danst sinds 2004. Ze heeft ervaring in de stijlen Disco, klassiek ballet, clipdance, hip hop, jazz en modern. Danst wedstrijden in een adult disco formatie in topklasse, behaalde in 2017 Zilver op de beker van België (BULDO) en in 2018 brons op het belgisch kampioenschap. Ze behaalde een 5e plaats op het Vlaams Kampioenschap Clipdance in 2017. Volgde verschillende dansworkshop.


Jean-Louis:

Lesgever Jean-Louis

Jean-Louis Decock (Vietnam, 1995) werd op jonge leeftijd geadopteerd en woont sindsdien in België. Hij begon met dansen op 4 jarige leeftijd bij Pirouette Dans Studio in Wevelgem. Daar zette hij zijn eerste danspasjes en ging later verder met klassiek ballet en jazz dans. Op 12 jarige leeftijd werd hij aangenomen bij de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Daar werd zijn klassieke techniek verbeterd en maakte hij kennis met de moderne dans, Graham techniek, Spaanse dans en karakter dans.
Hij werd opgeleid door onder andere Vladimir Karakulev, Yelena Pankova, Anatoile Karpuchin, Bart de Block, Kevin Derwael en vele anderen. Hij danste onder andere ‘Blue bird’, ‘Sleeping Beauty’, ‘De Notenkraker’, ‘Apalachian Spring’ door Michael Shannon en ‘Gravity’ door Kevin Derwael. Hij werd ook uitgenodigd om te dansen tijdens het gala in Maribos (Slovenië) in 2013. In 2014 studeerde hij af aan de Koninklijke Balletschool en werd hij aangenomen bij De Dutch Junior Dance Division in Den Haag.


Debby:

Lesgever Debby Ze danst al sinds ze haar 1ste stapjes kon zetten. Maar ze begon haar danscarrière pas echt op haar 12de. Ze volgde les in alle stijlen maar besefte dat ze het liefst modern, jazz, ballet en disco deed. Vanaf 15 jaar begon ze aan wedstrijden met onder andere disco en modern/jazz waarbij ze een aantal bekers mee naar huis kon nemen. Ook zat ze in een showteam dat aan vele evenementen meedeed.
Ze kreeg les van verschillende bekende dansers zoals Sébastien Chavée, Morgane Ribbens en vele anderen. Vanaf jonge leeftijd (16 jaar) begon ze al les te geven, beginnend bij de kleutertjes en zo opbouwend naar de ouderen. Deze passie is tot op vandaag nog niet gestopt.

Simon:

Lesgever Simon Simon Dejaegere, is al 17 jaar bezig met breaking. Zijn artiestennaam als Bboy is Simy, zo heten zijn dichte vrienden hem ook. Doorheen de jaren en door de vele uren die hij in de trainingszaal zit, heeft hij al heel wat internationale ervaringen in competitie kunnen opdoen. Enkele van zijn grootste prestaties waren in China, India, Amerika en heel wat landen binnen Europa. Hij geeft ook al langer dan 10 jaar les intussen en lesgeven is dan ook een passie van hem geworden. Hij hoopt jullie alles te kunnen bijbrengen wat hij zelf weet over de originele hiphop dans die uit de straten van New York gekomen is en het inmiddels tot olympische discipline gebracht heeft, genaamd BREAKING! We dansen vooral op funk breaks en hiphop muziek. In zijn lessen hamert hij op het belang van de basis en discipline. De bedoeling is om de leerlingen de basis meester te laten worden zodat men van daaruit zijn of haar eigen stijl kan ontdekken. Spierkracht, lenigheid, creativiteit, muzikaliteit en techniek zijn hierbij sleutelelementen.

Aygul:

Lesgever Aygul Aygul ging op jonge leeftijd al freestylen tussen de straatjongeren en gaf jaren workshops in tjoc, nu Tranzit genoemd te Kortrijk, waar ze jongeren de basis van oldskool HIPHOP meegaf. Op 27 jaar besliste ze om zelf een jaartje les te gaan volgen om het jaar daarna te starten in dansscholen Danzas (Kortrijk) en Eureka-Ariadna (Tiegem). Ook startte ze datzelfde jaar vzw The Fam in de stroate (Kortrijk) op met twee andere vriendinnen waar ze tot op vandaag als crew dansen en in verschillende dansstijlen lesgeven (hiphop, ragga en high heels) OLDSKOOL music gecombineerd met moderne hiphop. Zwetend en vol energie en positiviteit kom je uit de les van Aygul!