PEUTERDANS KLEUTERDANS MODERN BALLET CLIPDANCE BREAKDANCE DISCO ADULTS

Showteam Showteam Showteam Showteam Showteam Showteam Showteam
Dansstudio Let's Dance - 't Fonteintje - Sint-Jansstraat 123 - 8791 Beveren-Leie

HOME

DANSLESSEN

UURROOSTER

LIDGELD

UNIFORM

SHOWTEAM

WEDSTRIJD TEAM

SOLO/DUO WEDSTRIJD

LESGEVERS

FOTO'S

NIEUWS EN EVENTS

DANSSTAGE

CONTACT
LESGEVERSE

Louise:

Lesgever Louise

Danst sinds ze 3 jaar was. Nam verschillende soorten dansles waaronder ballet, tapdans, disco, rock and roll. Bovendien nam ze deel aan verschillende competities in Irish dancing en Ballroom & Latin. Haar professionele studies zette ze verder in Leeds, Doncaster en Newcastle waar ze een universitair diploma behaalde in Jazz en Hedendaagse dans. Na haar studies werkte Louise als professionele danseres voor verschillende showteams. Tijdens haar werk in Griekenland ontmoette ze haar partner Kristof en volgde hem naar België. Vervolgens begon ze les te geven in verschillende dansscholen in West- en Oost-Vlaanderen. In 2010 zag ze haar droom in vervulling gaan met het openen van een eigen dansstudio Let's Dance!


Annelien:

Lesgever Annelien

Danst sinds haar 7 jaar. Ze volgde les in de stijlen streetdance, hiphop, disco, modern en jazz. Ze maakte zelf reeds deel uit van verschillende showteams en behaalde verschillende medailles en certificaten in Freestyle bij de International Dance Teachers Association (IDTA), met zelfs 3 maal een score van 100%. Annelien geeft reeds verschillende jaar les bij Let's Dance en coacht sinds dit jaar een junioren disco formatie.


Elke:

Lesgever Elke

Danst sinds 2004. Ze heeft ervaring in de stijlen Disco, klassiek ballet, clipdance, hip hop, jazz en modern. Danst 3 jaar wedstrijden in een adult disco formatie van Life Danscenter olv Davy Desloovere. Behaalde in 2017 Zilver op de beker van België (BULDO). Ze behaalde een 5e plaats op het Vlaams Kampioenschap Clipdance in 2017. Volgde verschillende dansworkshop.